O să citez din pagina de ABOUT:

Cetin.tv iniţial s-a vrut a fi arhiva video a drumului meu prin internetul românesc. De-alungul anilor am făcut foarte multe filme care, din punctul meu de vedere, ar fi fost păcat să se piardă prin toate cotloanele siturilor video de pe internet. Din păcate, filmele mele de pe trilulilu.ro s-au pierdut atunci când mi-am şters userul, brightcove, unul din siteurile de video sharing cu care lucram nu mai funcţionează şi tot aşa, ajungând ca, din păcate, să recuperez mult prea puţine clipuri.

După o lungă şi matură chibzuinţă, am ajuns ca concluzia că e absolut necesar ca acest site, cetin.tv să devină ARHI-arhivă a clipurilor UGC (user generated content) de calitate din online-ul care îmi este mie accesibil.
Alături de asta, clipurile video produse de mine, să sperăm într-o cantitate şi un ritm mult mai mare, vor coexista tot pe cetin.tv, îmbogăţind conţinutul sper eu bun de pe site.

Desigur, dacă aveţi clipuri BUNE ce vă aparţin, nu vă sfiiţi să îmi trimiteţi linkul la video la cetin punct tv. Dacă va fi bun (desigur, conform criteriilor mele) va fi publicat pe site, însoţit de numele şi linkul autorului. Dacă nu, cu scuzele de rigoare, îl voi refuza (scuzele vor fi pentru a nu vă răni amorul propriu.

2010 va fi cu video, sau nu va fi DELOC!

Cam atât, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.