Din adolescenţă până la o oarecare vârstă, m-am bărbierit numai cu lame. Aparat de ăla mic de 10 lei, un set de lame Gilette sau…lapsus, mai era o marcă, ceva cu W şi mă ţinea cam 6 luni.

Primul aparat de ras cumpărat de mine a fost Gillette Sensor Excel. O frumuseţe de aparat, avea 2 lame tăioase, nişte chestii cu aloe vera pe lângă şi culmea, erau şi ieftine. Un set de ăla de rezerve mă ţinea un an.

Între timp, a început nebunia. Aparate de ras cu 50 000 de lame, cu vibraţie, fără vibraţie, cu aloe, fără aloe, cu rădăcină de copită de struţ şi tot felul de alte nebunii, toate PENTRU BĂRBATUL DIN TINE.

Dar mai lăsaţi-o naibii, fraţilor, că eu nu am nici un bărbat în mine, sunt heterosexual convins. Pe lângă faptul că preţul rezervelor este sky high, de costă vreo 60 de lei un set, pur şi simplu nu te mai poţi bărbieri, dacă cumva îndrăzneşti să ai o urmă de cioc. Pentru că nu mai ai loc să bagi lama pe sub nas, de cât de lată a ajuns chestia aia.

Aşa că, stimaţi producători de aparate de ras, o lăsăm şi noi mai încet cu adunatul de lame şi ne întoarcem la origini? Promit că dacă faceţi un aparat cu o singură lamă, fără vibraţii şi fără aloe vera, devin cel mai fidel cumpărător al vostru.

Altfel mă întorc la clasicul meu aparat de bărbierit standard şi gata.

Articol scris la nervi, că mi-a intrat lama prea mult în barbă şi a trebuit să mă bărbieresc de tot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.