Este că fiecare dintre voi a văzut multe bunăciuni de alea de te doare inima când le vezi, la braţ cu un grăsunel simpatic, cu trăsături virginale. Şi toţi v-aţi pus întrebarea: Cum frate, cum?? Are bani, dă-l naibii, că altfel nu se explică.

Greşit.
Femeile frumoase ies cu noi pentru că suntem pur şi simplu mai buni. Să vă explic, că nu e doar o afirmaţie.


Noi grăsunii, suntem recunoscători că o femeie frumoasă şi-a aplecat privirile asupra noastră. Prin urmare, suntem mai atenţi, ştim când şi cum se foloseşte o floare, apreciem la justa valoare o plimbare prin parc, sub clar de lună, chiar dacă asta scoate dufletul din noi ca o urcare pe Kilimandjaro.

Grăsunii ştiu că cel mai mare inamic al lor e un bărbat cu corp lucrat la sală, abdomen format din 6 pătrăţele, bicepşi cât capul unui porc matur şi trapez cât aeroportul Băneasa cu tot cu zonele limitrofe.

Aşa că un grăsun întotdeauna îşi va da în pat silinţa mult mai mult decât adversarul său. Pentru că tipul cu abdomenul zice întotdeauna `Femei, pe toate drumurile, taci şi bagă` cu variaţia `taci şi înghite`.
Pe când un grăsun se va gândi întotdeauna că şansele sale de a mai găsi o femeie frumoasă care să poată să îl privească dezbrăcat fără să aibă reacţii adverse se îndreaptă vertiginos spre zero. Aşa că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a apărea ca un zeus în pat, în încercarea de a o face pe tipă dependentă de sexul cu el.
Dealtfel, ştie oricine, cunilingusul a fost inventat de un grăsuţ.

Grăsuţii, din cauza burţii, nu pot adopta poziţiile clasice în pat. Adică e destul de dificil să faci o poziţie a misionarului, când tu ai burta rotundă ca o emisferă. Aşa că grăsunii sunt inventivi. Grăsunii sunt întotdeauna pe masă, sub masă, pe lustră, sub lustră, pe etajeră, sub etajeră, pe chiuvetă, sub chiuvetă, în cadă..stop, în cadă nu, pentru că volumul de apă dizlocat e mult prea mare pentru a încăpea 2 care se mai şi mişcă.

Grăsunul întotdeauna va accepta jucăriile sexuale. Pentru că, din cauza competiţiei cu tipul cu 6 pack, va fi întotdeauna nesigur de capacităţile sale de satisfacere a unei femei. Dealtfel, doar grăsunii întreabă întotdeauna `ţi-a plăcut şi ţie, iubito?`. Aşa că prietenele/soţiile lor vor beneficia de cadouri de latex, intromisionabile sau nu, care să îmbunătăţească viaţa sexuală a cuplului. Iar partenera întotdeauna îl va aprecia pentru cât este de dezinhibat şi cât de mult acceptă jocul cu picioarele în tavan.

Aşa e că am dreptate, doamnelor?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.