Lunea trecuta, mai pe seara, din parcul Herastrau, din Bucuresti, au pornit 2 baloane Orange, intr-un tur al Romaniei, ce tine 5 saptamani. Baloanele se vor opri in urmatoarele orase: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. In fiecare weekend, baloanele vor aparea in doua orase, unde locuitorii vor avea posibilitatea sa vada imprejurimile de la inaltime.

Prima oprire de pe traseu a avut loc pe 4-5 Septembrie, adica in acest weekend, in Brasov, respectiv Sibiu, unde bloggerii care au fost prezenti s-au putut da cu balonul din orasul lor. Adică Fulgerică (lol, cu rimă) de Braşov şi Brylu (fără rimă) de Sibiu.

A doua oprire pe traseu va avea loc pe 11 si pe 12 septembrie in Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor) si, respectiv, Bacau (Parcul Catedralei), intre orele 14 si 21, in functie de vreme. Baloanele vor stationa tot weekend-ul in cele 2 orase(cate unul in fiecare oras. Puteţi merge şi dacă plouă, că sub balon e uscat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.