Probabil nu ştiţi cine e Stephen Hawking. E un tip paralizat, într-un scaun cu rotile, care deţine titluri de tipul Order of the Companions of Honour, Order of the British Empire, Fellow of the Royal Society, Royal Society for encouradgement of Art, Manufacturer and Commerce, Honorary Fellow of the Royal Society of Arts şi cea mai înaltă distincţie din Statele Unite, Presidential Medal of Freedom. Printre altele, e omul cu cel mai mare IQ de pe planetă, deşi el personal dispreţuieşte ideea de a-ţi calcula IQ-ul.

Deci tipul ăsta a afirmat că există explicaţii fizice pentru crearea Universului, nu e necesar să ne raportăm la o entitate divină. E dreptul omului, nu? Plus de asta, fiind ATÂT de inteligent, bănuiesc că are şi ceva glagorie în spatele afirmaţiei respective.

Probabil aţi auzit toţi de Dan Negru. Backgroundul său cuprinde – şi acum o vom lua în ordine alfabetică, pentru că sunt prea multe:


Emisiuni cu pizde.

Şi atât. Omul face, sau făcea, că nu îi urmăresc activitatea, emisiuni cu pizde, de obicei proaste, care se fac de râs în diferite ipostaze. Iar rolul său e să hăhăie în platou.

Ei, acest distins om de ştiinţă, mare realizator de emisiuni de excepţie, cu pizde, a decis că Stephen Hawking e un dobitoc şi că bunica sa, răposata doamnă Negru îi dă clasă oricând. Pentru că bunica sa era o femeie care credea în dumnezeu, iar Hawking e un nenorocit care nu crede. Ah, în articol precizează că el îi zice dobitoc în sensul de câine sau pisică.

Domnu` Dan Negru, aş putea spune că bunica ta a fost o vacă habotnică (iar când spun vacă, mă refer la animalul prost ucis cu ciocanul între coarne, nu că ar fi fost proastă ea), dar nu cred că să raca femeie are vreo legătură cu imbecilitatea ta. Sau că vaca habotnică a dat naştere unei viţele tâmpite, care s-a împreuna cu un bou majestuos, ieşind taurele de tine care eşti (iar prin viţică şi bou mă refer strict la ele ca substantive, nu adjective). Dar nu spun, sărmanii oameni probabil au încercat să te educe, de-alungul timpului. Pot doar să le reproşez failul major în direcţia asta.

În schimb tu Negrule, eşti un taure prost. Serios.
Mai du-te şi fă o emisiune cu pizde, mă băiatule.

Domnul

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.