Mă uit cu interes hazliu cum în fiecare zi apar cazuri de ţepe imobiliare. Pornind de la jafuri gen planorama, continuând cu meseriaşii ăia care se transformaseră în furnizori de energie pentru blocul pe care îl vânduseră, de vindeau curentul cu preţ cvadruplu, în interesul locatarilor, desigur şi culminând cu fraierii care iau ţeapă zi de zi, în tot felul de mici tranzacţii din care ei ies cu buza umflată şi nişte băieţi deştepţi ies cu casele lor.

De ce se întâmplă asta? Pentru că imobiliarul rromân e un băiat deştept. El nu se duce la un avocat cu actele, să le verifice. Nu îşi angajează un avocat să îi facă sau să îi citească un contract. Păi cum dracu, doar dă 50-60-70-100 000 de euro pe o casă. De unde să mai scoată 100 de euro pentru un specialist în domeniu? Lasă frate, că mă pricep, ce mare lucru.

Şi aşa asistăm la chestii ilare, gen dezvoltatorul ia banii clienţilor, clienţii semnează contractul ca directorii de la uzina 23 August, dezvoltatorul pleacă iar băieţii îşi dau seama când e prea târziu că apartamentele lor, proprietate personală, sunt depuse garanţie la bancă, în cazul în care dezvoltatorul nu plăteşte. Şi dezvoltatorul nu a plătit :mrgreen:

Reiau. Bă deşteptule, ştiu că eşti deştept şi te pricepi şi la economie, legislaţie, politică şi fotbal. Dar când dai din buzunar o sumă pentru care mai multe generaţii din familia ta şi-a rupt turul pantalonilor, du-te întâi la un avocat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.