Alaltăieri am fost la Beer O`Clock, pe Calea Victoriei, în pasajul nuştiucumîispune, să degustăm nişte bere bavareză Schneider Weisse şi Hutthurmer de la jollybeers.net

Recunosc că m-am dus decis să degust până nu mai pot, crezând că ne dă berea în faţă şi hai, degustaţi. Dealtfel, de aia m-am şi dus cu taxiul.

Socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg, băieţii organizând o degustare de aia cum trebuie. Cu ronţăit boabe de orz, mirosit de hamei (puahhh!), băgat trompeta în pahar, mirosit ca la carte, clefăială delicată să simţim gusturile de banană, rotunde sau de lemn.

Bine, cu ajutorul gagicilor de la masă, am reuşti să degust un total de vreo 15 beri complete, drept pentru care îmi cer scuze organizatorilor dacă am fost foarte euforic.

Câştigătoarea, pentru mine, a fost berea Schneider Aventinus Eisbock, o bere brună foarte tare, groasă şi caramelizată, din care dealtfel mi-am cumpărat 6 sticle pentru acasă, să termin degustarea în linişte, alături de un mic, aşa cum se cuvine.

Pozele sunt cu sortimentele de bere şi sunt în ordine. Dacă vă uitaţi, logoreea şi buna dispoziţie îmi creşteau cu fiecare pagină :mrgreen:


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.