Niciodată nu am avut un cântăreţ în topurile internaţionale. Şi aici nu mă refer la topurile bulgăreşti, dominate de maneliştii noştri şi maneliştii lor.
Motivele sunt multiple. Primul ar fi că 50 de ani noi am ascultat acea mizerie numită muzică uşoară, mizerie care ne-a pervertit fiinţele şi gusturile muzicale. Restul nici nu mai contează.

Acum o avem pe Inna, care domină topurile dance din toată lumea.
Ca un făcut, nimeni nu e mulţumit. Ba e proastă, ba e urâtă, ba nu ştie engleză, ba că muzica ei e de căcat. Nimeni, dar absolut nimeni nu remarcă faptul că, pentru prima dată în istorie, avem şi noi un român, sau na, să fiu misogin şi să zic o femeie româncă, în topurile internaţionale de muzică.

Ştiţi bancul cu Bulă, iadul şi rromânii?

Moare Bulă şi ajunge în iad. Acolo, pentru fapte bune de-alungul vieţii, e pus păzitor fruntaş la cazanele cu smoală ce conţin rromâni.

După un timp, vine Scaraoţchi în control, şi îl vede pe Bulă gras, frumos, odihnit, spre deosebire de paznicii de la celelalte cazane, care se chinuiau tot timpul să le dea în cap pedepsiţilor ce încercau să iasă afară.

– Ia zi Bulă, cum reuşeşti să te ţii aşa de bine?
– Foarte simplu, mărite Satană. rromânii nu sunt ca toţi ceilalţi. De fiecare dată când vrea unul să evadeze, îl trag ceilalţi de picioare şi îl bagă la loc.

Aţi prins morala?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.