Femeile militează pentru egalitatea în drepturi cu bărbaţii, lucru ce mi se pare foarte normal, într-o ţară condusă de o mână de retarzi religioşi, care sunt convinşi că femeile sunt sclavele lăsate de dumnezeu pentru bărbat şi trebuie să fie supuse, fertile şi cam atât. A, poate să le placă şi sexul anal.

Acum, mult stimatul şi iubitul secretar general al Partidului Democrat Liberal, tovarăşul Traian Băşescu, a decis că el e de părere că femeile trebuie să iasă la pensie mai devreme decât bărbaţii. Şi toate feministele din rromânia, dar toate au sărit să declare că e o decizie normală, că doar femeile sunt mame, gospodine şi au şi job. Adică e normal, nu, că doar fac exact aceleaşi lucruri la muncă, exact ca şi voi.

Probabil că da, dacă lucreză la birou.
Dar şi atunci, orice femeie va cere tratament preferenţial. Pornind de la faptul că toate păsăricile, când se duc la un interviu, îşi scot ţâţele la înaintare, fustă scurtă, picior cambrat. Logic, răspunsul e că e normal aşa ceva, profită de atuurile pe care i le-a dat natura. Singura problemă e că eu ar trebui să mă consider egal, nu?

Câte femei care fac muncă egală, în condiţii grele, ştiţi? Niciuna, pentru că în codul muncii, o femeie e îndreptăţită prin lege să ridice mai puţine kilograme decât un bărbat. Cu jumătate mai puţine. Desigur, e ceva normal, doar femeia e mai mică şi poate face efort mai mic. Păi dacă în aceleaşi condiţii, o femeie oferă randament mai mic, de ce ar trebui să fie egal plătită ca un bărbat? Munca ei produce mai puţin, nu?

Aţi văzut vreodată o femeie fierar-betonist, care să urce câteva etaje pe scări, cu 50 sau chiar 100 de kilograme de fier în spate? O să îmi spuneţi că nu aţi văzut femeie fierar-betonist. Exact.
Aşa că, dacă tot suntem atât de egali şi femeile fac ÎNTOTDEAUNA la locul de muncă mai puţin decât un bărbat, să îmi explice cineva de ce femeile trebuie să iasă la pensie mai devreme?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.