Eu am vaga impresie că liderii masoni ai pământului au afaceri cu alcool. Nu râdeţi, că nu e de râs. Pentru că UE vrea să interzică total fumatul în toate spaţiile publice.

Sunt nefumător, nu îmi place să miros fum de ţigară, dar…
În afară de cancerul pe care şi-l provoacă cu bună ştiinţă şi având toate drepturile din lume să şi-l provoace, dacă vor, cui mai fac rău fumătorii? Aţi văzut vreun rumân să vină acasă de la muncă şi după 2 packuri de Marlboro, să îşi bată nevastă până o leşină?

Sau aţi văzut vreodată ca 2 băieţi de cartier, dup ce au consumat câte un packet de kent, au spart pachetele şi şi le-au înfit reciproc în jugulară? Sau câte violuri au fost motivate sub forma `Domnule judecător, în ziua aia fumasem foarte mult şi nu ştiu ce am făcut, pur şi simplu mi-am fumat minţile`.

A nu se înţelege greşit, nu vreau să se interzică alcoolul, doamne fereşte, e dreptul meu constituţional de a-mi provoca ciroză, dacă aşa vreau, doar încerc să arăt că sunt vicii mult mai îngrozitooare decât pufăitul unui Kent. Dar nu pot accepta şi înţelege asemenea interdicţii şi restricţii, făcute doar de dragul de a le face.
Da, dă o lege ca în restaurante, spaţiile de fumători şi nefumători să fie delimitate ermetic. Da, interzice fumatul la locul de muncă, pentru că un fumător munceşte ca timp mai puţin decât un nefumător, luând în calcul că o ţigară durează aproximativ 7 minute, iar dacă iei 5-6 ţigări pe zi, plus drumul până la fumoar, plus bârfa adiţională cu colegii, eventual o cafeluţă, ajungi la timpi morţi de ordinul sutelor de ore anual.

Chestia asta seamănă exact cu mizeria care a fost până acum câţiva ani cu detectoarele de radar. Firmele aveau voie să le comercializeze, dar tu deveneai infractor dacă le foloseai.
De ce nu se interzice vânzarea tutunului? De ce nu se închid fabricile?
De ce întotdeauna sellerii o duc bine, iar consumatorii sunt anatemizaţi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.