Eu cred că asta se numeşte pur şi simplu făţărnicie. Atunci când te înscrii într-o competiţie şi declari ritos `mult succes tuturor participanţilor`. Păi tu de ce te-ai mai înscris, păsărel, dacă vrei ca toţi ceilalţi participanţi să câştige, în dauna ta? A, vrei să câştigi, dar de fapt minţi frumos, cum fac alea la competiţiile de miss, care tropăie de fericire când câştigă rivalele şi aşa ce se mai iubesc şi ce se mai strâng în braţe…

Eu aş vota cu drag pe unul care o spune pe bune. Da bă, m-am înscris, sunt bun, muriţi toţi, vreau să câştig. Omul ştie ce vrea şi ce poate şi are un scop. Dar când mă iei cu miorlăieli de astea, aşa de tare m-ai pierdut de client, de nu ai idee.

PS: Ştiaţi că Lucian Bute l-a învins pe Jesse Brinkley şi e pentru a 6 a oară campion mondial? Nu ştiaţi, că televiziunile şi ziarele rromâneşti sunt preocupate să îl difuzeze pe Becali şi pe vedeta momentului, ţeparul Porumboiu. Oare când intră în ring, Bute îi transmite adversarului Mult succes? Gen îţi urez să îmi dai la ficat până vomit. Sau Vezi că am plexul cam slab, atacă acolo. Succes!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.