Da, a avut efectul scontat. Lumea fost sensibilizată, ţăranii cu grătare au decis că e timpul să se schimbe şi să nu mai facă jeg la locul de distracţie şi, în principiu, lumea s-a schimbat.

Sau nu…

Nu, nu sunt satisfăcut că am avut dreptate. Dar ştiam că aşa se va întâmpla. Oamenii nu se schimbă pentru că fac eu pe gunoierul în urma lor. Se schimbă prin amenzi drastice, prin pârnaie, prin şuturi în fund.

Atunci când tu, epigon bucurencian, te duci şi cureţi rahatul de sub curul rromânului, nu îl vei învăţa decât un singur lucru. Că întotdeauna va fi un fraier ghei care să strângă mizeria după el. Orice argumentaţie păguboasă, cu care aţi venit înainte de eveniment, pică de la mare înălţime. Nu s-a schimbat nimic, nu s-a întâmplat nimic, doar unii dintre organizatori au cucerit o mai mare vizibilitate, gen Uite ce tari am fost noi şi ce am organizat.

Educaţia ţăranilor se face cu bâta. Simplu. Iar prin ţăran mă refer strict la ţăranul de oraş.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.