Stau de mulți ani pe internet, de pe vremea când forumurile și mIRC-ul erau la putere și când mă chinuiam cu modemurile de la Xnet noaptea câte 10 minute să mă conectez prin telefon.

Intram pe forum așa cum intri tu și va intra copilul tău pe Facebook, haifaiv sau cine știe ce altă rețea de socializare vor mai inventa capetele luminate din sua.

Treaba cea mai amuzantă acolo era să îți faci 2-3 conturi false, eventual cu nume de gagică și să te iei de toți fraierii care intră în vorbă cu tine, să le propui întâlniri sau să dezvolți cine știe ce fantezii bolnave ai prin minte.

Dacă interlocutorul tău era suficient de curios și tu suficient de bun, aveai material de caterincă vreo câteva zile bune.

Cel mai tare era să îi pui să se întâlnească cu tine și să îl vezi cum așteaptă acolo de fraier.

La fel acționam și pe mIRC, cu nick-uri de Sexoasa97, Scholaritza_Blonda și alte asemenea creații.

Lucrurile nu sunt întotdeauna ce par a fi. Nu știi niciodată cine se ascunde în spatele unui nume aparent ok. Nici nu vorbesc de năzdrăvăniile pe care le inventam. Ci de oameni de care poate da copilul tău pe net, dacă îl lași să zburde liber.

Teama de prădători sexuali sau de oameni care să își bată joc de copilul tău e mult mai dezvoltată la părinții cu fete. Și băieții pot să o pățească, iar în fragedă pruncie, orice țeapă din asta, de care am povestit mai sus lasă urme.

Nu mai bine folosești tu Magic Desktop și știi exact pe unde îți umblă copilul pe internet?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.