Exceptând faptul că iarăşi se dă o lege cu aplicabilitate retroactivă. Exceptând faptul că odată cu zvonurile despre apariţia legii, vânzătorii de anvelope deja si-au dublat preţurile. Exceptând faptul că nimeni nu realizează că zecile şi sutele de mii de maşini de la stat şi companii de stat vor trebui echipate integral cu anvelope de iarnă, deci motiv de licitaţii belea (nu-i aşa că acum vă vine să căutaţi cine a importat recent un stoc uriaş de anvelope de iarnă? Să vă uitaţi la câştigătorul licitaţiei).

Exceptând toate astea, pentru numele lui Jehova, fiul cel sfânt a lui Noe care a traversat mareea egee în sandale

DE CÂND ÎN ROMÂNIA SUNT 5 LUNI DE IARNĂ??

Cum adică trebuie să port cauciucuri de iarnă jumătate de an? Îmi schimb anvelopele când plec la plajă? Păi cauciucurile de iarnă au material moale, care pe asfalt se face muci. Adică după cele 5 luni obligatorii le arunci, că la anul are domnul importator alt biznis de făcut.

Iar proştii, RROMÂNII PROȘTI, se înghesuie prin magazine şi dau 3-400 de lei pe un cauciuc care ieri era 130. Că na, dacă a zis Boc…
E uite că eu nu o să îmi iau. Ia să vedem, dacă nu plătesc nici amenda asta, o să mă dea afară din ţară?

Între timp am aflat care e firma.
tks dmz

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.