Odată ce ai aflat de un party secret, nu mai e secret. Cel puțin așa știu eu. Află toată lumea de el, mergi și tu și, surprizăăă: e coadă la intrare și nu-ți mai vine să intri. Ei, cu party-ul ăsta lucrurile nu vor sta așa, cu siguranţă.

Dacia și Orange au dat mâna și au făcut împreună un model – limited edition – Sandero serie limitată Orange. Cică vine cu un smartphone compatibil si are GPS încorporat CD Player cu MP3 și alte nebunii din astea. Pentru lansarea lui, Dacia organizează un party unde va acorda prin tragere la sorţi noul model unui norocos participant.

Uite ce–am aflat despre aceasta petrecere de pe secretparty.ro:

muzica foarte tare, DJ-ii care te vor face sa vibrezi , multi prieteni si mega distractie.

Numai că nu oricine poate ajunge la party-ul ăsta. Trebuie să treci de niște teste, să-ţi meriţi locul acolo.

Cum ajungi la party?

În fiecare săptămână se mai anunţă câte un indiciu. Ca să îl activezi, trebuie să intri pe secretparty.ro și să rezolvi o sarcină ușoară. Așa ai intrat în concurs. Dacă faci treaba asta constant, găsești cele 8 indicii și primești invitația la petrecere. Dacă nu, nu.

De obicei ți-e lene să îți mai faci un cont pe ceva site de promoții. De data asta ai fost înțeles și poți să te conectezi cu contul de feisbuc. Așa nu mai trebuie să stai să bagi jdemii de date personale. Ți le ia direct de la mama lor.

Eu am ajuns până la indiciul trei și am făcut cursa din 3 încercări.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.