Acum că Boc a rezolvat problema crizei, trimiţând la muncă boarfele cărora le-a plăcut sexul şi nu au avut grijă să nu puiască, transformând ţara asta într-o ţară de mămici şi bebeluşi, trebuia să aibă o altă ocupaţie. Aşa că a venit cu o lovitură fulgerătoare.

Să îi ardem pe şomeri. Găsiţi o discuţie mai aprinsă la subiectiv. Desigur că nu sunt de acord cu opinia lui, dar merită citite comentariile, ele vă lămuresc despre societatea în care trăim.. Eu am doar unul singur.

În vechea variantă a legii, dacă refuzai de 2 ori un job la o distanţă de sub 50 de kilometri de casă, pierdeai ajutorul de şomaj.
În actuala variantă, dacă refuzi un job, pierzi ajutorul de şomaj. Adică se elimină regula distanţei maxime. Mai exact, ştiţi cum o să se întâmple?

Inspectorii de la camera de muncă o să le dea şomerilor joburi în alte oraşe. Normal, vor fi refuzaţi, pentru că joburile prin camera de muncă nu sunt chiar cele care oferă 2000 de euro lunar, deci nu ai cum să îţi laşi casa, familia să te muţi cu chirie la Jucu, când tu stai în comuna voluntari.

Şi uite-aşa nu o să mai avem şomeri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.