Frumos.
Începând de la West City Hotel, unde m-am cazat şi am văzut că nu e ca la mare, să aibă 4 stele pe afară, dar înăuntru să aibă pete de pipi pe mochetă şi terminând cu petrecerea WWWSMSParty, unde am văzut 2 oameni pe care îi cunoşteam din online, dar habar nu aveam că ştiu să cânte în halul ăsta de frumos, adică mironeasca şi ovi sirb, cu o menţiune specială pentru Ovi, care mi-e prieten şi cânta ca dumnezeu pe marea scenă din rai. Nu am auzit în viaţa mea o melodie BUG Mafia cântată la chitară şi încă într-un mare fel.

În rest, am trecut prin SMS, la care nu am ajuns decât în sesiunea de după masă, fiind din cale afară de obosit, după o noapte întreagă de condus, pe lângă asta neffind chiar interesat de prezentările din prima parte.
La partea la care am asistat, am fost absolut uimit de prezentarea lui Crivăţ, care, pentru prima oară ca şpicăr, s-a descurcat minunat, a vorbit frumos, a fost haios, în general fiind cam cu o treaptă peste restul vorbitorilor. Uite-aşa devin care este ele vedetele.

Am mai fost fermecat de o domnişoară, care după ce am vorbit noi acolo juma de oră despre online, despre cum interacţionăm noi şi cum trebuie să ne prezentăm pe noi şi realizările/munca noastră, ridică mânuţa şi zice Bună ziua, mă numesc Oana, am înţeles că blablabla. Oana-care, Oana de unde, nimica nimicuţa, se vorbise acolo o zi întreagă fix degeaba. În fine, nu e ca şi cum nu m-aş fi aşteptat.

În sfârşit, marele Makavelis mi-a făcut onoarea de a-l cunoaşte, i-am cunoscut şi pe Horia Vasiliu, Lorand Minyo şi m-am pierdut pentru o secundă în ochii de genune ai Siginei. Ho, că e aproape soţia lui Lorand. Nu putem uita de ruxa şi nebuloasa, ultima fiind deja în mod oficial partenera mea la Arhisport. O altă doamnă simpatică tare de tot a fost Ioana Micu, care ne-a dus la nuşce berărie bavareză, unde am mâncat nişte coaste de porc de-men-ţi-a-le!

I-am păstrat la final, dar nu la sfârşit, pe minunaţii copii de la TVDeCe, pe care acum i-am cunoscut prima dată, care sunt ei nişte minunaţi şi nişte drăguţi şi mi-au făcut viaţa la Cluj atât de frumoasă.

Un plus pentru Nicu Bendea şi Dragoş Mone, care au bătut sute de kilometri doar ca să îmi aducă mie pălincă de Zalău de la mama ei. Cu asta, Bendea şi-a scos, cel puţin la mine, prestaţia de la WWWParty, prestaţie care mi-a adus aminte cu mult drag, de colegul ăla al lui care încerca să mă facă să râd acum vreo 2 ani cu bancuri despre unghii cu care te scarpini pe nuştiuunde şi le dai pe pereţi.

Acum să mă scuze toţi cei de acolo, dar chiar nu îmi aduc aminte fix acum de toţi. Aşa că, dacă vreţi, băgaţi un comentariu cu link către voi şi ce aţi făcutără pe la SMS şi aşa o să reîntregim cercul magic. Şi poate îmi trimiteţi şi nişte poze, că toţi v-aţi înghesuit să faceţi poză cu maimuţica, dar nimeni nu a trimis o poză amărâtă.
Că veni vorba.
Bă Crivăţ, nu mai crede în mentalişti bă. Cel puţin, nu în public şi nu acolo unde te ştie lumea că îmi eşti prieten. :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.