Este cel mai bestial program ever din istoria televiziunii, de când Iosif Sava ne-a pus să ascultăm Bach, la revelionul din 93…94?
Televiziunea rromână ne va face onoarea de a viziona preselecţia pentru Eurovision, lucru ce mă mângâie profund. De când nu mai aplaudasem eu o Andră sau o Elenă Gheorghe cu sarmaua-n gură şi cu şampania în pahar.

Protv organizează, ca în fiecare an, revelionul maneliştilor. Nu îi condamn. De la naştere, ProTv a fost cea mai tare maşină de făcut bani din massmedia rromânească, iar dacă ei dau pe post manele, înseamnă că ţara chiar asta cere, iar ei oferă, fără drept de apel. Şi după cum spuneam azi pe twitter, avem mulţi ţigani, sau ţiganii pot spune că au mulţi rromâni în ţară, deci maneaua este nelipsită, pe lângă tradiţionalul mic de crăciun din piaţa unirii. Doua echipe de petrecareti vin la ProTV pentru a sarbatori Revelionul. Echipa fetelor este formata din Gina Pistol, Andreea Mantea, Simona Sensual, Andreea Tonciu si Laurette, iar cea a baietilor din Victor Slav, Nea Marin, Catalin Morosanu, Edi Stancu si Jean de la Craiova.

Antena 1 loveşte, încă o dată, cu imberbul numit Dan Negru, care iarăşi va avea o seară grohăitoare, plină de imbecili analfabeţi. Simona Gherghe, Mihai Bendeac, Dan Negru, Nae si Vasile, Tociu si Palade au pregatit cele mai bune momente pentru telespectatori doar la Antena 1.

Concluzia este că în rromânia ai foarte puţine posibilităţi de a-ţi petrece revelionul.
Ce ai putea face? Să te uiţi la TV cade, plin de imbecili. Să te duci în piaţă, la clasicele concerte, unde Andreea Bălan fuge din piaţa unirii la universitate, după care la casa poporului? Nu mersi.
Să mă duc în poiană, cu zoso şi cocalarii corporatişti? Nu mă tentează, iar vinul fiert cu 15 lei paharul de 100 de grame nu mă încălzeşte.

Aşa că, CE AI PUTEA FACE DE REVELION, RROMÂN FIIND, ÎN RROMÂNIA?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.