S-a umplut twitterul, ca şi blogosfera, de conturi care dau ştiri. Aflu cu plăcere că s-a deschis un nou magazin în Unirea, că Adelina Puşcalău mănâncă salată de rucola şi că Liviu Vârciu are febră senegaleză la testicule.

Singura problemă este CĂ SUNT ȘTIRI COPIATE. Cum poţi să crezi tu, contul de twitter numit vasilicănews, cont ataşat blogului vasilicănews.ro, că eu te-aş urmări pe tine, ca tu să citeşti ştirea din can can şi să o dai pe twitter. Sau pe blog. Cine crezi că e atââââât de tâmpit, încât să apeleze la ştirile tale, citite din feedul altui site?

De aia muriţi de foame, mă copii. Pentru că nu înţelegeţi ideea din spatele unui site.
Ai ştirea la prima mână, o dai, eşti primul, eşti cel mai tare.
Nu o ai la prima mână, nu dai ştirea, bă bilă, pentru că deja toţi o ştiu. Eventual îţi spui OPINIA ta despre subiect, iar dacă eşti suficient de deştept, iar opinia ta e destul de bine argumentată, oamenii se vor întoarce la tine şi în altă zi să te citească, indiferent de vechimea ştirii, pentru că ei vin să citească opinia ta despre subiect, nu subiectul care deja e fumat peste tot.

Până nu înţelegeţi asta, o să muriţi artistic de foame, scrâşnind metalic
`Lumea ne saboteaza, nu suntem înţeleşi…`

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.