Citez dintr-un comentariu de la articolul precedent.

Andrei Plăcintă a fost reţinut pe 7 decembrie, pentru tentativă de omor calificat şi alte infracţiuni după ce şi-a lovit prietena şi a deposedat-o de telefonul mobil, după care s-a urcat pe maşina acesteia şi i-a spart luneta, potrivit procurorilor de la Parchetului Capitalei. În momentul în care în apărarea fetei au intervenit două persoane, dintre care una are calitare de martor, alta de parte vătămată, Plăcintă, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai mult ori cu maşina pe trotuar, cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste condiţii, în timp ce încerca să ţină cu mâinile de capota maşinii, partea vătămată a căzut în faţa autoturismului, iar tânărul, prin manevre succesive în faţă şi în spate, a trecut peste aceasta.

Deci omul a dat înainte înapoi cu maşina peste un tip, a tâlhărit o femeie, a bătut-o şi i-a distrus maşina. Astăzi, curtea de apel a decis că nu este un pericol public şi poate fi judecat în stare de libertate. Sunt perfect convins că nu are legătură cu statul mămicii dânsului, de fost ministru şi de membru în gaşca ce distruge rromânia.

Pe de altă parte, să ne amintim de asistenta care s-a dus la budă şi a stat închisă 3 luni din cauza asta, pentru că era un pericol public clar.
Dap, avem justiţie, avem valoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.