Sunt perfect de acord că trebuie închise toate ajutoarele astea date de-ampulea. Ştiu din anii trecuţi, de la un administrator de bloc, cum veneau şi depuneau cereri de ajutor de căldură directori de bănci, angajaţi MAI, oameni care veneau şi plecau de la muncă aduşi de maşină cu şofer sau în Volvo-urile proprii. Iar când administratorul încerca să îi reclame la primărie, dom primare Vidieanu îi cerea să vină cu dovezi, nu cu vorbe.

Dar să mor dacă înţeleg care e logica din legea asta.
Deci dacă ai calculator, ai dreptul la ajutor. În schimb, dacă ai laptop, nu mai ai voie. Adică eu pot să am o rachetă de Alienware de 5000 de dolari şi iau ajutor, că nu ştie nici dracu ce e sub carcasa aia, dar dacă am un acer vai de mama lui, luat din Carrefour cu 1000 de lei, deja sunt bogătan?

Şi cum preconizează domnii să verifice dacă ai laptop? Vin acasă cu poliţia, îţi percheziţionează casa? Te pun să juri pe roşu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.