Discutam ieri cu cineva legat de articolul cu calculatoarele pentru copii, omul fiind extrem de vehement pe problema, exact cam ca autorul. Nu calculator pana la 14 ani (ce o fi cu varsta asta in capul oamenilor, nu stiu), program strict de iesit afară şi, ce mi s-a părut mai grav, interzis desene animate. Că el are înregistrate toate colecţiile Tom şi Jerry, Donald Duck, Popeye etc şi o să i le pună fie-sii pe DVD.

Eu aş dori să subliniez o chestie.
Copiii nu sunt copaci, flori, mese de tablă sau orice obiect neanimat, pe care să îl pui într-un loc şi acolo să înţepenească.. Copiii vor trăi şi ei în societate, vor învăţa alături de alţi copii, vor ieşi la joacă alături de ei.
Nu poţi să creşti un handicapat social, care într-o discuţie la locul de joacă, când toţi copiii vorbesc de pokemon, bakugan sau alte tâmpenii, să nu aibă nici cea mai vagă idee despre ce se vorbeşte, sau ce jucării au ceilalţi, pentru că tac-su trăieşte în lumea lui Walt Disney şi lui i-a plăcut Albă ca Zăpada, deci trebuie să îi placă şi lui fi-sa.

Gata, timpul nostru s-a dus, trăim alte vremuri, alte valori, alte concepţii şi nu neapărat valorile noastre sunt cele mai bune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.