Şi cu ocazia asta, o să termine autostrada suspendată, o să lanseze la apă pasajul basarab, mai face un pasaj pe la vitan nu ştiu pe unde şi scoate afară hypermarketurile din Bucureşti.

Acum nu prea înţeleg eu cum o să facă să scoată din oraş nişte comercianţi care îşi au businessurile dezvoltate în mod legal, dar nu mă stresez prea tare, pentru că se ştie că în guvernarea băsescu, ce e acum legal, mâine e normal ilega şi pentru asta nu trebuiedecât o ordonanţă de urgenţă.

Dar cică motivul e că bucureştenii nu vor mai merge la hypermarketuri, ci se vor duce la pieţele de cartier şi magazinele din colţul blocului.
Sigur. Iar magazinele din colţul blocului cumpără fix din altă parte, nu de la hypermarket.

Probabil domnul Oprescu nu a fost niciodată la piaţa Delfin, din Pantelimon, unde absolut toate produsele sunt cumpărate din Cora, până şi pătrunjelul care îl vând acele băbuţe sărmane, cu batic şi ochii plânşi, care băbuţe sunt de fapt angajatele tipilor care cumpără cu camionul din hypermarket.

Sau domnul Oprescu nu a cumpărat niciodată ceva de la un magazin de cartier sâmbătă noaptea, sau duminică noaptea. Când sticla de cola se face 8 lei, o pâine 2 lei sau un pachet de ţigări 15 lei.

Nu, oamenii nu vor profita în nici un fel din cauza lipsei magazinelor mari. Nu, toţi vor păstra preţurile mici, numai de dragul de a vinde.
Yea right.

Cine îl mai votează pe idiotul ăsta vreodată, se ştie ce e mama lui, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.