Dacă nu ţi-ai mai plătit factura, în cât timp vin băieţii de la RDS să îţi taie cablul şi internetul? În Constanţa puteai să nu plăteşti 1 an, că nu venea nimeni, doar se contorizau acolo facturile lună de lună. Veneau cam o dată la 6 luni şi deconectau toată scara, indiferent dacă erau buni platnici sau nu şi schimbau încuietoarea la cutia cu legături.

Desigur, imediat după ce plecau, ăia care aveam nevoie, spărgeam noua încuietoare şi ne legam imediat înapoi, normal că cei care plătiseră făceau nişte spume ultra mega monumentale, la început cu telefoane pe la RDS, cu reclamaţii, ca orice om cinstit şi muncitor.
După ce s-au lămurit că o reclamţie la RDS e fix pix şi că pe nimeni nu interesează ce ai de spus, unii şi-au făcut chei speciale pentru încuietorile alea şi viaţa şi-a urmat cursul.

Dacă stau să mă gândesc, cred că şi acum am pe undeva telefonul de la digi, pe care nu au vrut să îl primească înapoi, pentru că abonamentul e pe numele soţiei, ce ştiu eu cine sunteţi dumneavoastră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.