După cum s-a văzut în ultima săptămână, CNA-ul ia în discuţie şi petiţiile oamenilor simpli, care sunt deranjaţi de mocirla de la televizor.

Împreună cu Sebastian, am realizat că oamenii, în marea lor majoritate, nu ştiu că pot reclama foarte simplu la CNA ceea ce îi deranjează la diversele mizerii de emisiuni tv de pe piaţă.

Cum faci reclamaţia la CNA:

Te duci la pagina de reclamaţii, completezi datele personale EXACT aşa cum cere acolo, altfel reclamaţia nu îţi va fi luată în considerare, inclusiv datele personale la care poţi fi contactat şi cam atât. Apeşi trimite, ăla e tot efortul. Iar plângerea fiind conform legilor în vigoare, sunt obligaţi să o ia în considerare şi să dea un răspuns în cele 30 de zile.

Aşa că:

Dacă te deranjează ştirile groazei, când sunt doar morţi, reporteri hulpavi de lacrimi, care brutalizează oameni şi copii, în dorinţa de a obţine declaraţia supremă, gen Şi, cum vă simţiţi acum, când soţul dumneavoastră a ars de viu? Vă doare, nu, vă doare?

Dacă te deranjează pornografia la ore când copiii se uită la tv, cum sunt emisiunile alea de după ora 5, cu târfe reformate, care îşi povestesc aventurile sexuale.

Dacă te deranjează emisiunile politice neechilibrate, gen antena, realitatea sau b1tv.

Dacă te deranjează zoaiele ce le ies din gură diverşilor realizatori de programe, plătiţi să lovească într-o singură direcţie.

Dacă vă deranjează orice credeţi voi că ar fi ilegal,

RECLAMAŢI LA CNA.
Trebuie să schimbăm ceva şi trebuie să o facem noi, pentru că altcineva nu o va face pentru noi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.