Sorina Matei, şefa secţiei Politic din Intact, şi-a dat demisia, într-un gest de onoare faţă de public, pentru că măscăriciul Mihai Gâdea, şeful ei, a considerat că e normal să îşi bată joc de preşedinţia rromâniei.
Până aici, nimic de obiectat, nu? Un gest nobil, al unei femei puternice, care nu a acceptat bătaia de joc a şefilor.

Şi, spun eu în paranteză, nu ai dreptul de a-ţi bate joc de preşedintele rromâniei. Da, eu îl urăsc pe băsescu, dar băsescu e doar un om, care va pleca de acolo, preşedinţia e un simbol al ţării, de care nici măcar gaşca de mizerabili din intact nu au voie să îşi bată joc. Da, poţi să îl critici pe băse, poţi să îl înjuri, dar deja s-a ajuns prea departe.

Revenind la domnişoara Matei.
Sorina Matei a fost şefa secţiei Politic, da? Deci cea care a patronat crezul politic al antenelor, da? Adică e cea care a girat acţiunea `focul pe băse, orice se întâmplă în rromânia, băse e de vină`. Bănuiesc că ne aducem aminte cu toţi de spumele de la televizor, din ziare şi radio, ale angajaţilor intact, cei care practic, prin corul lor de înguşti la minte, l-au ridicat pe băse mai sus decât ar fi visat el vreodată să fie.

Privind prin prisma aceasta, cum deodată, domnişoara Matei, a simţit sânge virginal în biluţele proprii şi s-a trezit să protesteze prin demisie împotriva a ceea ce face Gâdea şi compania, în trustul securistului Felix? Timp de 14 ani a considerat că totul e ok şi roz şi brusc, a curmat răul din rădăcină?

Eu cred cu sinceritate că de fapt domnişoara Matei are deja locul negociat la B1TV, televiziune pro-băsesciană ca principiu de funcţionare şi avea nevoie de un impuls vedetistic, pentru a putea face pasul cu surle şi trâmbiţe, în tabăra cealalt. La urma urmei, crezurile politice, nu ţin de foame.
Poate mă înşel, sau poate nu.
Viitorul va decide.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.