Mai ţineţi minte declaraţia lui Bill Clinton către internet, pe care o arborau toate siturile de torrente pe prima pagină, considerând că astfel erau absolvite de orice vină?

If you are affiliated with any government, or Anti-Piracy group or any other related group or were formally a worker of one you cannot enter this web site, cannot access any of its files and you cannot view any of the HTML files. All the objects on this site are private property and are not meant for viewing or any other purposes other then bandwidth space. Do not enter whatsoever! If you enter this site you are not agreeing to these terms and you are violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995 and that means that you can’t threaten our ISP(s) or any person(s) or company storing these files, cannot prosecute any person(s) affiliated with this page which includes family, friends or individuals who run or enter this site.

Probabil că acum ştiţi toţi că era un mare hoax şi nu puţini au fost cei care s-au înţepat judiciar cu autorităţile, din această cauză.

Revenind la oile noastre, observ că în căsuţa mea de mail se strâng tot mai des mailuri, care au ca footer o chestie gen

Acest mail este proprietatea companiei cutare, nu aveti voie sub nici o forma sa il publicati sau sa il faceti cunoscut altor persoane, in caz contrar, veti suporta rigorile legii

Dragi domnişoare graţioase, să vă dau o veste neagră. Ce spune codul penal românesc.

Art. 195. – Violarea secretului corespondentei
Deschiderea unei corespondente adresate altuia ori interceptarea unei convorbiri sau comunicari efectuate prin telefon, telegraf sau prin alte mijloace de transmitere la distanta, fara drept, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza sustragerea, distrugerea sau retinerea unei corespondente, precum si divulgarea continutului unei corespondente, chiar atunci când a fost trimisa deschisa sau a fost deschisa din greseala, ori divulgarea continutului unei convorbiri sau comunicari interceptate, chiar în cazul în care faptuitorul a luat cunostinta de acesta din greseala sau din întâmplare.
Actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate.
Împacarea partilor înlatura raspunderea penala.

E destul de clar? Cât timp comunicarea îmi este adresată mie şi nu unui terţ şi nu o interceptez/fur sau am auzit de ea din greşeală, este dreptul meu să fac orice doresc cu ea.

De ce scriu asta?
Pentru că, în general, aceste comunicări sunt comunicări de bussines, în care discutăm despre bani, contracte şi alte chestii. Iar în clipa în care îmi este zgâriat ochiul cu o ameninţare de acest gen, psihicul meu nu se simte foarte bine, ba şi mai mult, mă simt lejer luat la şuturi.
Serios, chiar nimeni nu s-a gândit că atunci când trimiţi un mail cu o ameninţare inclusă, îl cam jigneşti pe destinatar şi faci praf relaţia pe care vrei să o creezi??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.