Deci doamna nouă ministră a muncii a declarat că noua lege a mămicilor, în care ele primesc 85% din salariu în cazul în care rămân acasă să își crească copilul, este discriminatorie față de femeile cu venituri mici.

Păi doamnă vacă nesimțită, o femeie angajată manager plătește CAS 9% din 1000 €, adică i se rețin din salariu, lunar, minim 100 de euro, asigurări de sănătate.
O muncitoare la APACA plătește 9% din 7 milioane, adică 700 000. Păi dacă una plătește 4 milioane și alta 700 000, de ce trebuie să aibă același tratament?

Bă fratele meu, noi când o să scăpăm de mentalitățile astea de comuniști împuțiți, în care toți suntem egali și partidul are grijă de noi?

Nu uitați, nu ZGÂRIAȚI MAȘINILE CITROEN!

LE: Completare a lui Apollinaire, pentru cei cu porniri egalitariste.

Apollinaire a scris pe 16 Octombrie 2008, e

Sa inteleg ca sint singurul care sesizeaza diferenta dintre banii primiti de mama in concediu de maternitate (85%) si indemnizatia copilului, care e aceeasi pentru toti, nefiind calculata n procent din salariu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.