Desigur, la UEFA.
Nu vreau să vorbesc despre jocul de aseară, toată lumea ştia că Barcelona trebuie să mearga mai departe, inclusiv arbitrul. Adică ffs, motivul pentru anularea golului e minim haios. Unul îl faultează pe Ronaldo, Ronaldo cade, în cădere îl atinge pe barcelonez iar golul e anulat pentru fault în atac. Pe bune, e de râsul curcilor. Dacă nu îi eliminăm, îi anulăm, nu?

În fine, revenind.
În pauza meciului, a apărut la tv, ghici cine? Nimeni altul decât Pierluigi Collina, cel care ne-a măcelărit toate meciurile în care a arbitrat rromânia. Omul care a fost înjurat de milioane de rrpmâni simultan. Cheliosul care aranja clasamente din vârful fluierului.

Ei, acum e un domn distins, retras din arbitraj, cu suficienţi bani pentru restul vieţii, de aceea poate să ne transmită pe de ecranul televizorelor `Respectaţi arbitrii!` Domnu` Collina, nu aţi vrea mai degrabă să respectăm mamele arbitrilor? Serios, eu încă mă sufoc când îmi aduc aminte de ăsta.

Mai rămâne să vină Urs Meier, să ne explice cum sunt ei arbitri buni, dar oamenii nu îi înţelege, fată.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.