Pentru că e marţi, sunt 3 ceasuri rele şi eu mă plictisesc, ca orice A-lister cu experienţă, hai să vă arăt un schimb de mailuri de la prima oră, cu un băieţel care la un moment dat a scuipat prostii pe aici, neştiind că internetul ţine minte tot, iar acum face în chiloţei.

From Stalker
Salut, ti-am trimis cu ceva timp in urma un mail cu niste chestii legate de PcBay si cum ca acum ar fi Mahoarca.ro in spatele lor.
Cu toate acestea, nu cred ca mi-am dat si acordul pentru ca acele informatii sa fie facute publice.Te-am intrebat doar daca esti interesat de poveste,a atat.
Daca doream sa fac acele informatii publice, nu cred ca era o problema.
As dori ca ultimul comentariu din date de 4 Mai 2011, , sa fie sters.
Multumesc !!

La prima vedere ai spune Vai, săracul băiat, cum a fost el indus în eroare de un proprietar de blog avid de senzaţional. Doar că, la răspunsul meu,

Arhi to Stalker

prietene, acel comentariu nu e scris de mine, ci de respectivul andrei. deci ramane acolo. succesuri

sărmanul băiat o dă pe faţă, uitând că mi-a scris că de fapt fusese un mail de care profitasem eu. Remarcaţi aroganţa deplină din final.

Stalker to Arhi

Da, eu sunt Andrei.
Acel comentariu a fost scris de mine si a fost postat cu adresa asta de mail.
Poti sa verifici asta, nu?Sau e greu?

Postez şi răspunsul meu, ca povestea să fie întreagă.

Arhi to Stalker

nu e deloc greu. daca tu ai scris acel comentariu, care e rostul primului mail, in care ma tragi de urechi ca tu de fapt mi-ai dat mail, iar eu am publicat fara sa te intreb? plus de asta, esti un lake nesimtit, comentariul sta acolo si tocmai il voi promova pe twitter si facebook, ca sa il vada mai multi. sau mai bine nu, o sa public corespondenta 🙂

Acum, nu ştiu dacă înţelegeţi că băiatul ăsta inteligent, andrei pe numele lui, s-a apucat să dea cu rahat într-o firmă, iar acum ori respectiva firmă îl dă în judecată pentru ce a scris, ori pur şi simplu vrea să se angajeze acolo/relaţii de business etc şi ar vrea ca urmele prostiei lui să dispară.

Realizaţi sper, că dacă vorbea frumos, nu încerca să mă mintă şi nu devenea arogant şi nesimţit, îi ştergeam comentariul fără probleme. Aşa, a reuşit doar să şi-l facă mai vizibil.

Sucees, măi Stalker.

Şi să mai postăm comentariul tău o dată, pentru siguranţa viitorului.

Andrei
Mai 4, 2011

Salut.Iti amintesti de PCbay.ro si ce teapa i-au dat lui ZOSO? Nu e nimic, se pare ca baietii s-au apucat dinou de treba. De data asta pe Mahoarca.ro

www.mahoarca.ro/index.php?route=information/information&information_id=11

Niculescu Daniel ? Parca suna cunoscut !

La un moment dat un user Geea, a facut publice urmataorele date despre ei:

SC Too Advanced SRL:
Administratori:
STANCU ANTONIO
Asociati:

NICULESCU DANIEL OLIVIU
STANCU ANTONIO

Daca dai pe net despre Too Advanced SRL, dai peste site-ul antitepari.ro. Si desigur aceasta firma e trecuta acolo !

www.antitepari.ro/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=57323&Itemid=

Inclusiv adresa completa:

SC Too Advanced SRL, cod de identificare fiscala 17685642, sediul social: Bucuresti, sos. Pantelimon, nr.99, bl. 402A, sc. B, ap.133, sector 2, numar de ordine în registrul comertului J40/10542/2005.

Cum se face ca pe mahoarca.ro figureaza la adresa tot Pantelimon? Oare de ce?

Ba mai mult, sunt si prezenti si pe www.shopmania.ro

cred ca si www.e-tigare.ro tot lor le apartine.

Cat de acurate sunt datele oferite? Foarte acurate ! Pot spune ca ii cunosc destul de bine si chiar mi-am luat si eu teapa de la ei.
Ce vreau? Sa – i dau in gat !

Si cred ca si Zoso ar fi interesat de asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.