Adică evoluţia ziaristului sportiv, de la bombălău, aka prosport, spre retard cu patent, aka gsp.

În printscreen sunt 2 titluri ale aceluiaşi articol, despre lacrimile lui Torje de la meciul de aseară. Torje, care a fost probabil cel mai bun om de pe teren, Torje care a alergat cât toată echipa dinamovistă la un loc, Torje care chiar a dat totul pentru victorie. Iar pentru că a pierdut, Torje a plâns. Pentru că i-a păsat şi chiar a suferit.

Retardul de cronicar prosportist a considerat că e mijto shi kuleanu să îşi bată joc de lacrimile lui Torje. Torje a plâns cu lacrimi de crocodil.

Lacrimi de crocodil = plâns prefăcut, ipocrit.

Sursa Dexonline

Din fericire, probabil un corector a remarcat că ziaristul imbecil care a scris textul, nu are proprietatea termenilor pe care îi foloseşte şi atunci a schimbat titlul.

Profesionalism în floare. Îi aşteptăm şi pe ăştia să anunţe investirea a 250 000 de euro într-o aplicaţie de iPad, că au 20 000 de vizitatori zilnici de pe mobil.

Ca să mai putem vorbi de respect faţă de actul sportiv sau de actorii lui, trebuie să putem vorbi de respect şi profesionalism când vorbim şi de cei ce îl relatează. Respect care nu poate exista cu asemenea mizerii umane.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.