Am ajuns ieri, m-am hlizit prin piata, am vazut un semishow de circ foarte antrenant.

Dar au fost 2 chestii care m-au marcat.

Prima ar fi ca, pentru prima data in romania, am vazut un stapan de caine care i-a strans rahatul cainelui de pe strada. Cu o manusica simpatica, a curatat tot, a pus intr-o punguta si la gunoi. Fantastic, nu credeam sa vad asta vreodata in rromania.

A doua a fost ca mi-au ridicat-o pe FoFo. Desigur, din vina mea, parcand eu plin de larghete pe un loc de handicapati, iar cand coechipierii din masina mi-au atras atentia, m-am remarcat afirmand ceva de genul “daca nici eu nu sunt handicapat, atunci nimeni nu mai e”.

Drept urmare, nu am fost prea afectat de asta, ci de atitudinea paznicilor alora numiti recent drept politie comunitara, care se hahaiau langa fostul loc ocupat de FoFo, pe care se lafaia masiv un BMW cu numere de Sibiu, cu care nu aveau nici o treaba. Ba mai mult, ne-au trimis la plimbare, explicandu-ne ca ‘poate dam niste telefoane‘.

Anyway, 500 de lei nu sunt chiar un capat de tara, asa ca am trecut usor peste trauma si mi-am inecat amarul in clubul Oldies, unde am ascultat muzica pe sufletul meu, care club era plin 90% de copii sub 20 de ani.
Pedobear approves.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.