Titlul vine de la Tudor Galos şi mi s-a părut prea genial pentru a-l lăsa uitat în negura miliardelor de twitturi.

Nu vreau să zic prea multe. Românul Igor Dodon a câştigat primăria Chişinăului, din partea partidului comunist. Vreau să subliniez 2 lucruri.

1. Mai lăsaţi-o pe vrej cu Basarabia, pământ rromânesc. Comuniştii, reprezentaţi de Igor Dodon, sunt comunişti rusofoni, care nu au nici o treabă cu rromânia, doar eventual să o anexeze. iar faptul că au fost votaţi de majoritatea moldovenilor spune ceva, nu?

2. Mai ţineţi minte, acum un an sau când era, ce tragedie era prin rromânia, că îi ucide Voronin pe tinerii chişineuani, care se revoltau paşnic împotriva comunismului? Ce bocete, ce plânset, ce durere. Cât a trecut de atunci, de acest tineret chişineuan, prigonit de rusofonii comunişti, i-au adus din nou la putere pe cei ce i-au băgat la beci?

Aşa că vă rog frumos, mai terminaţi cu Moldova. Sunt o viitoare gubernie rusească şi cam atât. Nu sunt fraţii nimănui şi cu atât mai puţin fraţii noştri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.