Am fost aseară prezent la lansarea telefonului HTC Sensation, lansare petrecută în clubul The Ark. Câteva impresii.

Domnişoarele hostesse erau nişte bunăciuni de îţi stătea pulsul, cu nişte decolteuri de îţi creştea tensiunea în corpii cavernoşi.

Cred că nici HTC însuşi nu mai ştie câte modele de telefoane identice a scos, despărţite de detalii gen are 250 MB în plus. Nu m-a fascinat cu nimic telefonul. Seamănă destul de mult cu Desire HD, se mişcă destul de repede, dar te-ai aştepta la asta de la un telefon cu procesor dual-core. Nu reuşesc să înţeleg vria asta în care s-a cufundat HTC. Seamănă tot mai mult cu ce făcea Nokia, lansând 234234234 tipuri de telefoane lunar, diferenţa fiind are un buton alb. Nimenin nu ia în seamă succesul Samsung, care cu 2 telefoane deja a luat faţa HTC-ului la vânzări.

A fost foarte, dar foarte puţină lume. Desigur, nelipsiţii pişcotari şi nelipsitele păsărici în căutare de bărbaţi puternici, pentru sponsorizare, dar totuşi, foarte puţină lume. Inexplicabil.

Toaleta din The Ark e la subsol, în capătul unui coridor lung. Partea frumoasă e că e singura toaletă întâlnită de mine care nu are nici un semn pe uşi bărbat/femeie. Aşa că m-am dus la baie, am intrat într-un stal şi am început să mă piş. Şi se ştie că dacă nu dai şi nişte flatulenţe în timpul ăsta, e ca şi cum nu ai face-o. Drept urmare, se zguduia uşa de la toaletă de plăcere. Termin, ies şi la chiuvetă…o domnişoară sexy şi brunetă.

Sincer, nu ţin minte ce mi-a zis sau ce i-am zis…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.