Bănuiesc că a văzut toată lumea filmuleţul în care Cristian Liciu o snopeşte în bătaie pe nevastă-sa. Mare brânză, încă un animal care îşi bate soţia, ar fi chiar un fapt divers într-o ţară unde femeile iau bătaie `ştiu ele de ce`.

Eu altceva vreau să subliniez. Admiraţi curajul cu care angajaţii domnului Liciu se uită la ce se petrece. Observaţi tăria de caracter dureroasă, fiorul ce le trece prin braţele încrucişate pe piept şi buzele mofluze de crapi. Ba şi mai mult, la un moment dat, unul din ei se întoarce şi pleacă. Vă daţi seama cât de greu i-a fost să facă aşa ceva?

Revenind. Am o întrebare. Nu există cumva un paragraf de lege prin codul penal, paragraf care sancţionează faptul că nu intervii atunci când un seamăn de-al tău e snopit din bătaie? Eu parcă aşa ştiu.

De la Valentin Petcu, pe care îl felicit şi pe această cale pentru eliberarea tatălui său din arestul unde era ţinut pe nedrept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.