De fapt, cam acesta e motivul pentru care mi-am luat handsfree-ul.
Eram în intersecţie la moşilor, la volan, vorbind la telefon. O chestie destul de importantă, de care depindeau nişte bani. În faţa mea, un Chevrolet Kalos, cu o duduie la volan, care şie ea vorbea la telefon.

Se dă drumul la semafor, intrăm în sensul giratoriu, având verde peste tot, moment în care duduia respectivă opreşte fix, dar ştiţi cum,  FIX  în mijlocul intersecţiei şi pe mijlocul străzii, gesticulând cu elan către telefon.

Eu mă uit la ea, ţinând telefonul cu umărul drept, văd că s-a oprit, analizez cu o jumătate de ureche situaţia, o înjur şi trag de volan stânga, să o ocolesc.

Moment în care am auzit lângă ureche sirena unui tramvai, care se deplasa liniştit pe şine. Am avut noroc că pasagerul meu din dreapta a strigat STAI  cu o fracţiune de secundă înainte de sirena tramvaiului şi am avut timp să trag brusc de volan dreapta, cu rezultatul că, într-un final, doar mi-a şters puţin vopseaua de pe bara faţă.

Bara faţă care de-abia fusese vopsită cu 2 zile înainte, la nişte preţuri ameţitoare. Bineînţeles, tramvaistul s-a dat jos alb la faţă, că de sus nu văzuse ce s-a întâmplat, călătorii din tramvai voiau să mă linşeze, unul urla că întârzie la spital, nişte păpuşici sexoase râdeau de chelia mea transpirată, ce să mai, un vis şi-o minune.

Păi să nu ţii handsfree-ul în ureche non stop?

Articolul  e parte integrantă a campaniei „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini” cu scopul de a convinge cât mai mulţi români să folosească un kit ‚hands free’ în trafic. Mai multe detalii, la Grupul Şoferilor cu Handsfree.

Plantronics susţine campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!” prin lansarea de discounturi de până la 20% pentru o gamă de trei dintre cele mai performante modele de kituri  hands-free care se regăsesc în magazinele Germanos. Astfel, Plantronics Explorer 210 are un preţ de 69 de lei, Plantronics Explorer 240 costă 85 de lei, iar Plantronics Explorer 395 este 115 lei (preţurile includ TVA).  Discounturile sunt valabile până pe 30 iulie 2011.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.