Ce învăţăminte am tras eu în ultimele zile?
Am învăţat că traficul nu mai este relevant, ci diseminarea. Am învăţat că 20 de blogări care adunaţi, au jumătate din traficul unui blogger citit, sunt mult mai influenceri decât el, pentru că ei livrează. Nu ştiu ce, dar livrează.

Am mai învăţat că facebook e cea mai the shit chestie de la maimuţă încoace şi că bloggerii ar trebui să îşi mute conţinutul pe facebook, acolo se va întâmpla totul în viitor.

Am mai învăţat că, dacă 20 de bloggeri mici micuţi, îşi repetă de foarte multe ori că sunt foarte foarte importanţi, chiar ajung să creadă că sunt importanţi şi băgaţi în seamă.

Pe lângă asta, am învăţat că, dacă mai sunt invitat la vreun eveniment, să îmi negociez dinainte cu stricteţe toate condiţiile şi să nu mă bazez pe bunul simţ al organizatorului. Pentru că bunul simţ e o pasăre rară, greu de găsit prin rromânia aceasta atât de puternic populată de rromâni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.