Ieri, producătorul de savarine George Copos, a dat un comunicat lacrimogen, în care roagă CS Rapid să îi primească înapoi pe teren, pentru a mulţumi suporterii şi pentru a nu distruge valorile fundamentale ale echipei colorate. În vişiniu.

Azi clubul sportiv Rapid îi răspunde la scrisoare, cu faptele din ultimii 3 ani. Citiţi cum a tratat savarinezul contractul de închiriere dintre echipa de fotbal şi club şi aduceţi-vă aminte cum îşi tratează jucătorii şi antrenorii, cu aceleaşi plăţi întârziate şi dispreţ faţă de contracte şi legi.

Deh, nu degeaba e patron de echipă colorată.
În vişiniu.

PS: Pentru copiii născuţi mai târziu, prima afacere a domnului Copos a fost o cofetărie extraordinar de scumpă, pentru proaspeţii snobi din Dorobanţi, unde specialitatea casei erau nişte savarine `demenţiale`, după mărturiile potentaţilor vremii, cofetărie unde căra ouă cu ARO-ul din dotare. Asta a fost înainte de momentul când i-a construit fiică-si WC privat la Jean Monet.

De aia îi zic savarină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.