Am ajuns, dupa un drum destul de dificil, plina autostrada de baieti dornici de a ajunge mai repede in groapa.

In sarcina mea intra si capacitatea de a gasi hotelul repede, dupa indicatoarele de pe strada. Indicatoarele cu hotel Vega incep cam cu 1 km inainte de hotel, deci a fost usor de gasit.

In paranteza fie spus, hotelul acesta imi aduce aminte de Hotelul din Nea Marin Miliardar, seamana la perfectie.

Intrarea in parcarea hotelului are bariere si e pazita 24 din 24. Paznicul de la poarta stia ca venim, avea o lista cu rezervarile zilei. Imediat dupa ce am parcat, a venit un valet la masina, cu un carut de ala de hotel, ne-a preluat bagajele si ni le-a dus sus. Receptionerei ii cam tremurau mainile de emotie, dar nu am inteles de ce, nu parea sa ma cunoasca. E posibil ca farmecul meu macho masculin sa o fi dat gata, mai ales ca azi am scos portia zilnica de feromoni la inaintare.

Am facut o poza la tabelul cu preturile, pretul este pe persoana camera, pe noapte. Destul de scumpicel 1470 de lei, aproape ca mi-e frica sa intreb daca patutul de bebelusi pe care l-am cerut in camera, costa cat un loc de matur. Sa speram ca nu.

Pana acum, singura nemultumire, de fapt singurele, ar fi ca masa s-a terminat la 15:30 si ca internetul din camera e pe baza de fir, pe care pot sa mi-l infig dorsal, pentru ca ipadul nu are mufa pentru asa ceva.

Si ca veni vorba de ipad, stie careva vreun app care sa imi permita sa urc poze pe vreun hosting de imagini, ca sa nu imi mai chinui prietenii cu mailuri cu poze?

Tester de vacanta este organizat de arhiblog cu sprijinul uneia din cele mai mari agentii de turism, AA TRAVEL, Ford si Rompetrol.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.