Sunt antifumat, m-am lăsat de fumat de 8 ani, nu sufăr fumul de ţigară, cine intră la mine în casă fumează pe balcon. Înţeleg perfect nevoia de a nu simţi fum de ţigară în aerul pe care îl respir, pentru că alegerea mea a fost să nu maiam contact cu nicotina, gudronul şi restul bunătăţilor din ţigări.

Dar pe bune dacă îi înţeleg pe înţelepţii ăia de la UE. Care e motivul pentru care nu ai avea voie să fumezi în maşină? Emiţi noxe? Faci competiţie neloială noxelor emise de maşini? De ce, tot timpul, cineva trebuie să se gândească să interzică chestii?

După cum tot spun, trăim într-o degringoladă aberantă a legilor. Toţi se îngrămădesc să dea legi, din ce în ce mai absurde, totul pentru a înghesui fiinţa umană într-un colţ mic, de unde să nu mai poată scoate capul
Aştept cu interes legea prin care nu voi mai putea fuma în propria casă, cum e în nuştiuce stat din statele comuniste ale americii.

Între timp, producătorii de tutun prosperă bine mersi, având voie să vândă tutun oricui. Va deveni fumatul o infracţiune, dar vânzarea tutunului nu? Probabil că da.

Stiu ca pare ciudat ca ma intereseaza irlanda, dar in general, ce fac statele astea saxone/celtice rahtice devine subiect de lege pentru fraierii care au decis ca e cazul sa isi vanda tara pentru a primi dreptul de a manca E-uri din UE fara taxa vamala.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.