Cât timp am fost în tester de vacanţe, am citit el fugitivo pe twitter cum nişte unii, desigur mult superiori celorlalţi, explicau cum că turismul de weekend e de rahat, eşti un sărac dacă faci asta şi nu te ştie lumea drept ciocolingozaur.

De ce e mişto turismul de weekend?

– Durează mai mult. Am mai multe săptămâni, în care 2 zile pot pleca lerla pe coclauri, unde vreau eu şi cum vreau eu. Asta înseamnă vreo 30 de zile anual, dacă sunt chiar anarhist. Dar cu un 16-18 zile chiar te scoţi frumos.

– Poţi pleca unde vrei tu. Ce făceam eu dacă plăteam un sejur complet la Melia? Este că mă dădeam cu capul de o gresie până sângeram de moarte? Aşa, după un weekend într-un loc dezastruos, poţi merge relaxat în altă parte. Unde, dacă ţi-a plăcut, te poţi reîntoarce.

– Te costă mai puţin. Te-ai gândi că nu, dacă pui benzina cheltuită în fiecare săptămână. Dar dacă aduni ce cheltuieli faci într-un sejur, cu masa de 3 ori pe zi la restaurant, cu plimbări, shopping la greu şi alte chestii golitoare de portofele, realizezi că la final tot tu eşti pe plus.

– Vei fi un zeu pentru familia ta, pe care o vei duce să vadă jumătate de europă, dacă te chinui puţin, în loc să te duci să o înfunzi într-o coşmelie din comuna 2 mai.

Ar mai fi de spus, despre experienţele acumulate, despre faptul că devii un expert în petrecerea timpului liber, despre viaţa sexuală extremă, dar sincer, mi-e teribil de lene.
Plajă plăcută.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.