Discovery a devenit cam singurul canal la care mă uit. La aproape toate celelalte, ori îmi explodează capul când văd realizările memorabile ale tridentului basescu-udrea-boc, ori e plin de târfe devenite vedete, manelişti şi realizatori de talk-showuri de rahat.

Boon. Stăteam eu într-o seară şi comentam cu prietenul meu cel mai bun şi bârfeam despre măgăria continentală ce se petrece cu nebunul ăla de Brevik, care a făcut o hecatombă în numele tâmpeniei din capul său, prin transformarea sa de către ziare într-un idol pentru o întreagă generaţie de retardaţi, cu interviuri peste interviuri, cugetări din celulă, cu fragmente din viitoarea sa carte, o mizerie care mă face să deraiez puţin. Oamenilor, e un criminal, trebuie judecat şi băgat după gratii, nu PROMOVAT.

În fine, cum stăteam noi aşa, văd pe discovery un promo. Anders Brevik (sau cum l-o chema, mi-e silă şi să îi caut pe google numele) – în mintea criminalului.
E foame de bani, discovery, nu? E un subiect bun, voi de ce nu v-aţi amesteca puţin în zoaiele astea? Dacă iese banul, merită.

Şi uite-aşa, mi s-a luat şi de fostul canal preferat.
O să trec la mynele.tv, ăia măcar au un statement şi îl respectă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.