Sau invers, e irelevant. Oricum e veche, doar că mi-am adus aminte de ceva. Eu, ca ţugulanul bătrân, cu mâinile bătucite de coasă, îmi pun doar o singură întrebare, foarte simplă, de altfel.

Înţeleg că un judecător din Dusseldorf a decis el acolo în legea lui că toată Europa trebuie să oprească vânzarea de tablete Samsung. Foarte bine, îmi place iPadul, îl posed şi mă posedă zilnic, instrumentul favorit pe tron. Dar alta e întrebarea.

Dacă un judecător rromân din Paşcani dădea o hotărâre identică, prin care interzicea comercializarea tabletei Samsung în Europa, se oprea ceva pe undeva? Se auzea măcar vreun comentariu sau articol de presă? Ori doar se râdea sănătos printr-un cartier general de corporaţie şi se mergea mai departe?

De când deciziile judecătorilor germani au putere de lege în rromânia şi aiurea prin Europa? Deutschland uber alles, arbeit macht frei, alea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.