După cum bine ştiţi, eu sunt non stop la dietă, pe care o mai condimentez din când în când cu o bere. Marea problemă a tuturor dietelor pe care le ţin sau le-am ţinut, a fost că la toate, masa de dimineaţă înseamnă o felie de salată cu ceva iaurt, sau ceva pe acolo.

Iar pentru mine, chestiile alea înseamnă energie fix până când ajung la calculator. Nu îmi mai rămâne şi pentru a mişca mausul, să scot macul din hibernare. De multe ori mă întrebam, frate, dar la liceu cum rezistam o dimineaţă întreagă cu un pachet amărât de biscuiţi şi aveam energie dude, nu glumă.

Drept pentru care am ales calea biscuiţilor pentru micul dejun. Mi-am luat biscuiţii belVita Start,care înţeleg că au eliberare prelungită de carbohidraţi, deci îmi asigură energie timp de 4 ore de la consum. Iar reţeta e simplă, câţiva biscuiţi, nişte brânză de veci, un fruct şi o cafea, masa campionilor.

A durat mult timp să înţeleg că micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. În mod normal,făceam ca tot omul. Mâncam puţin dimineaţa, un pateu/pizza/fornetti/etc la prânz şi o masă copioasă şi profund nesănătoasă seara. Lucrurile astea nu au dus la nimic bun, ci doar la o burtă de patriarh nefericit.

Aşa că, de acum înainte, biscuiţi, copiii mei! Biscuim, Măria ta!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.