Am rămas siderat, prima oară când am auzit de deodorantul care ţine 72 de ore. Mi se părea absurd că poţi să vinzi un produs pentru oameni care nu se spală 72 de ore. Adică, cine nu face duş 3 zile? Alpiniştii? Călătorii prin deşert? Sau corporatiştii? În toate cazurile posibile, problema deodorantului este chiar ultima ta problemă.

După care am rămas buşbee când a apărut deodorantul rezistent la apă. Deci, mă spăl bine de tot, mă săpunesc, mă clătesc şi tot miros a şpray? Care e sensul? Durează mai mult? Consum mai puţin? Iarăşi, dacă nu am bani să îmi iau un deodorant simplu o dată pe lună, problemele mele sunt cu totul altele, nu să miros 3 zile chiar dacă mă spăl.

Azi am aflat că a apărut deodorantul împotriva petelor galbene. Oameni buni, cine face pete galbene de la transpiraţie? Nu am văzut niciodată pe nimeni având aşa ceva şi sunt aproape sigur că sarea şi apa eliminate de organism prin transpiraţie nu sunt galbene. Şi atunci, nu pot să mă gândesc decât că acel deodorant e pentru chiloţi.

pentru că se ştie, organul masculin nu ştie să îşi tragă nasul, deci ultima picătură e întotdeauna în chiloţi, iar femeile mai uită să se ştergă în zonă, doar o sugrumă niţel, să se scurgă grosul.

Întrebarea care se pune este:

DE CE ŢI-AI DA CU DEODORANT ÎN CHILOŢI??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.