Citesc acum o carte, Tehnici de manipulare, de Bogdan Ficeac. Din păcate, nu am licenţă pentru a o publica pe site şi nici nu o pot da pe mail decât prietenilor, cunoscuţilor, cititorilor şi comentatorilor.

Dacă o să o citiţi, citiţi-o având în minte evenimentele din Libia. Veţi râde ca proştii, când veţi vedea că tot ce e acolo e chestie de manual, probabil lucrarea de licenţă a vreunui proaspăt agent CIA. Plus de asta, veţi conştientiza, cei care aţi trăit acele vremuri, manipularea perversă ulterioară, care tot din nişte manuale vine şi se aplică cu regularitate cam peste tot unde vin americanii să elibereze locaţia. Mai ţineţi minte cum Elena Ceauşescu trăia în lux, îşi brutaliza personalul, Nicu Ceauşescu o futea pe Nadia şi cerea femei tinere de la APACA în fiecare noaptea?

Exact asta se întâmplă acum cu Gaddhafi, care are averi nemăsurate, vile peste vile, face transfuzii cu sânge de bebeluşi, fute tot ce înseamnă femeie, iar nevastă-sa e o criminală care desfigurează bone, fiii lui fac şi dreg etc.

Serios, e o lectură care merită. Cereri prin pagina de contact.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.