Ca român, sunt perfect de acord cu bețele-n roate puse olandezilor ce vând flori către rromânia, ca răspuns la faptul că se opun aderării la Șengăn. Prea mult timp am asistat cum ne-au dat-o alții fără alifie, ba chiar cu nisip presărat, să simțim mai acut senzația.

Mai ales că, din sursele mele, de fapt opoziția față de aderarea la Șengăn se datorează faptului că onor guvernul rromâniei nu vrea să le dea moka vreo 2 porturi, gata amenajate și cu niște reduceri fiscale babane.

Pe de altă parte, dacă iei motivele de suprafață expuse de olandezi, nu ai cum să nu le dai dreptate.
Justiție? Are cineva încredere în mizerabila și corupta justiție rromânească? Cât timp se poate băga rahatul sub preș, până începe să pută? Eh, uite că miroase destul de rau.

Iar despre vameși…să nu încep. Știți arestările alea fabuloase, sanitizarea granițelor țării etc, nu? Toți sunt liberi și reîncadrați în muncă. Șpaga își urmează cursul firesc. Mai țineți bancul cu cadoul făcut de colegi vameșului și că singur pe tură nu puteau să îl lase, că era prea mult?
Nu e banc…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.