Titlu de mare angajament pe a1.ro: Kirsten Dunst, cu sfarcurile la vedere in “Melancholia. Ce să zic, mie tipa mi se pare ștearsă într-un mod foarte intens, dar nu te bagi în gustul omului. La urma urmei, un sfârc vinde oricunde, chiar și pe situl unei televiziuni serioase.

Problema este fotografia ce însoțește articolul cu sfârcurile lui Kirsten Dunst. Observați blurarea de sus? Acela este timerul de pe DVD SCREENERUL de la Melancholia, ieșit ieri pe torente, timer șters cu unealta blur din Photoshop. Adică cineva de la antene a auzit că e rost de o țâțică mică, nu a găsit nimic la căutarea clasică de documentare de pe google, așa că a descărcat filmul de pe torente și a făcut un print screen.

Păi așa se face treaba, domnilor anteniști? Furăm materiale fără drept de copyright, după care le punem pe site, în scopul obținerii de foloase materiale?
Nț, nț…

Mulțumesc veverița_bc

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.