Ce ar trebui să facă, în opinia mea, o echipă care este pentru prima dată în UEFA Champions League? Ar trebui să încerce să adune în jur cât mai mulți suporteri, să aducă la stadion tot sufletul de român, să vină și să strige din rărunchi HAI ROMÂNIA! Astfel, chiar dacă ești o echipă mică, poți avea un jucător în plus, un vuiet de stadion pentru intimidarea adversarului și aripi la picioarele jucătorilor.

Ce face țărănetele de manager rromân de echipă de fotbal? Pune preț de 200 de lei la bilete, să câștige cât mai mult, să se merite efortul, nu? Rezultatul? Un stadion gol, jenant de gol, cu câțiva sămânțari cu jeep pierduți printr-un colț. Nu zic că poate ar fi câștigat Oțelul dacă era stadionul plin. Dar ar fi avut o șansă în plus.

Nu mai vorbim de aspectul economic jalnic. În loc să aibă 50 000 de plătitori de bilete a…nu știu, 50 de lei, au 1000 plătitori de 150 de lei. Yee, ce afacere belea am făcut. Dar lasă, că ne scoatem la meciul cu Manchester, acolo punem preț dublu, să moară dujmanii de oftică și să iasă banul gros.

Mdea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.