Am fost aseară la deschiderea Coco-Bongo, de pe Covaci 1. Frumos local, simpatic patron, chelneri ametiti maxim, au uitat de vreo 2 ori sa imi aducă comanda și nu era ceva extrem de complicat, ci doar un pahar de cola, având în vedere că nu mai beau.

Am cunoscut-o și pe Delia Matache, care s-a maturizat, arată bine și seamănă din ce în ce mai mult cu Loredana Groza. Ah, l-am văzut și pe celebrul Poponeț, care are 1.60m cu tot cu păr. Destul de pitic pe lângă Edvigia, care are 1.85. Care Edvigia era cu copilul după ea. Pardon, cu Bunescu.

Plusuri: Mâncare bună, pizza bună, restaurantul arată foarte frumos, cu un ușor aer retro, muzică ok, prețuri decente.
Minusuri: Chelneri zăpăciți, poate și din cauză că era plin de notabilități și celebrități, wc-ul mic și insuficient. Ah, și comun. Ți-e destul de greu să te duci și să dai o bășină în timp ce urinezi, știind că în fața ușii sunt două domnișoare bune care își rujează boticul, așteptând să termini de stropit pe-acolo și să intre și ele.

Overall mi-a plăcut, mă voi mai duce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.